Regelingen Archief

Nieuw: open oproep Medewerkers Erfgoed Cariben

Ben je verbonden aan een publiekstoegankelijke erfgoed- of beeldende kunstinstelling op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius of Sint Maarten? En wil je een erfgoed of beeldende kunstprofessional in dienst nemen voor het stimuleren van kennisontwikkeling, kennisoverdracht of samenwerking? Misschien biedt de open oproep Medewerkers Erfgoed Cariben uitkomst.

Voor wie?

Publiekstoegankelijke erfgoed- of beeldende kunstinstellingen zoals musea, archieven met een publieksfunctie, of kunstpodia op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius of Sint Maarten.

Waarvoor?

Een bijdrage kan worden aangevraagd voor het in loondienst nemen van een medewerker. Er kan worden aangevraagd voor elke functie binnen de organisatie. Het gaat hierbij om een nieuw dienstverband.

Het Mondriaan Fonds wil met deze open oproep bijdragen aan de inzet van erfgoed- en beeldende kunstprofessionals in het Caribisch deel van het Koninkrijk en kennisontwikkeling, kennisoverdracht en samenwerking tussen de eilanden stimuleren.

Hoeveel?

Het Mondriaan Fonds kan een bijdrage toekennen ter hoogte van € 50.000 per positie.

Hoe en wanneer aanvragen?

Aanvragen voor de open oproep Medewerkers Erfgoed Cariben kan via het online aanvraagsysteem van het Mondriaan Fonds. De deadline voor aanvragen is 5 september 2024 vóór 10.00 uur (tijdzone Caribisch gebied)/ 16.00 uur (tijdzone Nederland).

Online informatiebijeenkomst

Op 23 juli 2024 om 10.00 uur (tijdzone Caribisch gebied)/ 16.00 uur (tijdzone Nederland) organiseerde het Mondriaan Fonds een online informatiebijeenkomst over de Open Oproep Medewerkers Erfgoed Cariben.

Vragen & contact

Vragen over deze regeling? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Lara Riga

Talitha van Ooyen

Tibisay Sankatsing Nava

senior projectmedewerker erfgoed Stuur een mailtje Of bel +31 (0)20 523 1524