Regelingen

Nieuwe aanvraagronde: Aichi Triënnale 2025

Aichi Triënnale 2025: A Time Between Ashes and Roses. Beeld: Daisuke Igarashi

Ter ere van de WorldExpo Osaka 2025 biedt het Mondriaan Fonds, met steun van de Nederlandse ambassade in Tokyo, de Voucher Aichi Triënnale aan. De voucher is bedoeld om de internationale positie van beeldend kunstenaars uit Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk een impuls te geven door hun aanwezigheid op belangrijke internationale events zoals de Aichi Triënnale te stimuleren en hen in de gelegenheid te stellen om hun internationale netwerk uit te breiden, in dit geval met een focus op Japan.

Voor de preview dag en openingsweekend van de Aichi Triënnale 2025 stelt het Mondriaan Fonds 20 reisvouchers (van 11 tot 15 september) ter beschikking. Er zijn 20 toegangskaarten beschikbaar voor de preview dag en het openingsprogramma met dank aan de Aichi Triënnale.

Daarnaast wordt er met steun van de Nederlandse ambassade in Tokyo een extra budget beschikbaar gesteld zodat de geselecteerde kunstenaars kunnen doorreizen in Japan om hun netwerk ook in andere delen van het land te versterken.

Deadline is 24 oktober 2024, vóór 16.00 uur (Nederlandse tijdzone)/ 10.00 uur (tijdzone Caribisch gebied).

Vragen & contact

Vragen over deze voucher? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Veysel Yuce

senior projectmedewerker Stuur een mailtje Of bel +31 (0)20 523 1565

Heleen de Hoog