Regelingen

Nieuwe aanvraagronde: Liverpool Biënnale 2025

Liverpool Biënnale 2023: Ranti Bam, Ifas, 2023. Installatie in St Nicholas Church Gardens. Foto: Mark McNulty

In het Verenigd Koninkrijk bestaat een grote interesse voor kunstenaars uit Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk. In de afgelopen jaren werden velen van hen uitgenodigd hun werk in het Verenigd Koninkrijk tentoon te stellen. Om deze uitwisseling verder te stimuleren biedt het Mondriaan Fonds de Voucher Liverpool Biënnale aan.

De bijdrage is bedoeld om de internationale positie van beeldend kunstenaars uit Nederland en het Caribisch deel van het Koninkrijk een impuls te geven door hun aanwezigheid op belangrijke internationale events te stimuleren. Het Mondriaan Fonds biedt beeldend kunstenaars zo de gelegenheid om inzicht te krijgen in het internationale beeldende kunstveld, hun eigen internationale netwerk te versterken en hen te ondersteunen bij hun internationale profilering.

Voor de previewdagen en opening van de aanstaande Liverpool Biënnale in 2025 stelt het Mondriaan Fonds 20 reisvouchers ter beschikking (4 tot 8 juni 2025). Met dank aan de Liverpool Biënnale zijn er 20 toegangsbewijzen beschikbaar voor het preview programma en de opening.

Deadline is 24 oktober 2024, vóór 16.00 uur (tijdzone Nederland)/ 10.00 uur (tijdzone Caribisch gebied).

Vragen & contact

Vragen over deze voucher? Neem direct contact op met een medewerker van het Mondriaan Fonds.

Of bel 020 523 15 23 of mail naar vasb@zbaqevnnasbaqf.ay.

Veysel Yuce

senior projectmedewerker Stuur een mailtje Of bel +31 (0)20 523 1565

Heleen de Hoog